MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam ondernemen staat bij Conex Holland B.V. bovenaan. In praktijk betekent dat ons bedrijf en onze mensen dagelijks positief bijdragen aan het oplossen of het beperken van de maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, corruptie, energie- en waterverspilling, mensenrechten, werkgelegenheid voor bijv. mensen met afstand tot arbeidsmarkt. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is steeds bewust op zoek zijn naar manieren om ons bedrijf te verbeteren.

Bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen houden wij rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, productie, verkoop als voor HRM en marketingcommunicatie. Daarom is MVO voor ons een integrale visie op de kernactiviteiten van ons bedrijf.

Het voortdurend afstemmen van bedrijfsbeslissingen op de belangen van de maatschappij is uiteindelijk het belangrijkste kenmerk van MVO.

SWB is gespecialiseerd in werkgelegenheid en arbeids re-integratie. Voor de regio Midden Twente ondersteunt SWB mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te komen.

SWB adviseert en ondersteunt u bij personeelsvragen of uitbesteden van werk. 

SWB werkt aan langdurige relaties met het bedrijfsleven. 

Hoe mooi is het als een bedrijf een ander verteld hoe MVO je bezig bent.

lees er meer over op de SWB website

swb-badge-belangrijk-partner